Tiistai on tallennuspäivä!

Tiistaisin viritämme toimistollemme aina tallennussetin valmiiksi. Kamerat, valot, mikrofonit ja taustakankaat.

Varaa aikasi kuitenkin ensiksi suunnittelupalaveriin, se ei maksa vielä mitään. Sen jälkeen olet valmis tekemään oman esityksesi kameralle teleprompterin kanssa tai ilman. Lisätään mukaan  esitysmateriaalisi, esitys- tai haastatteluvideosi on valmis.

Meiltä on mahdollista saada myös sparrausta esiintymiseen ja esitysmateriaalin valmistamiseen.

Varaa oma aikasi Mikalta Teams-palaveriin tai toimistolle kertomalla mikä ajankohta sinulle sopisi. Sovitellaan tarvittaessa. mika@recit.fi.

Paketin hinta

380 € + alv 24%.

Toukokuun loppuun asti 280 € + alv 24%.

 

Tallennustiistai vaiheittain

Homma saadaan alkuun sujuvasti Teams-palaverilla. Kuunnellen ensin millaisia tarpeita teillä on, ja sitten yhdessä pohtien mitä esityksen eteen kannattaa tehdä ennen tallennustiistaita. Suunnittelupalaverin jälkeen voidaan myös todeta, että ainakaan juuri nyt ei jatketa pidemmälle. Eikä lähetetä myöskään laskua!

Tarvittaessa nähdään vielä Teams-tsekkauksessa tai vaihdetaan parit meilit, joissa viimeistellään suunnitelma.

Tallennus tapahtuu tiloissamme Kauppakadulla Jyväskylässä. Ensiksi otetaan pienet alkuverryttelyt ja harjoitellaan tarvittaessa  prompterin käyttöä. Sitten painetaan tallennusnappia ja tallennetaan esitys. Yleensä ensimmäinen tai toinen veto on paras, joskus vasta neljäs. Aina on hyvä esitys saatu talteen. Esiintyjiä on ollut parisen sataa vuosien varrella.

Saat valmiin videon parin seuraavan päivän aikana katsottavaksi ja voit vielä kommentoida sitä. Pienet muutokset ja korjaukset kuuluvat hintaan.